onsdag 5 augusti 2009

Sol & bad

Precis hemkommen från Ågelsjön. Lyckades klämma in städ,bak å mat innan jag fick åka å få lite sol på mig.
Packade picknick med sallad, kyckling och nybakade muffins och lyckades hitta en mysig liten strandsnutt att placera mig på tillsammans med två skvaller blaskor och en kvällstidning. Fel1:Jag fick springa genom skogen till stranden och försöka fly undan myggen from hell som bet sig fast överallt!
Fel2: Jag fick två äldre damer brevid mig som matade några simmande fåglar av okänd art, som också trodde att dom skulle dela min picknick!
Fel 3: Strandsnutten på 10 m invaderades av två barnfamiljer, bestående av mamma,pappa två barn och pappa med två barn. Missuppfatta mig inte nu, jag har inget emot barn, MEN vissa föräldrar!
Vi kan säga att fri uppfostran rådde här. Fint att man har förtroende för sina barn, men dom behöver faktiskt UPPFOSTRAN vid tidig ålder.....Mamman hade dock förstånd att ta en unge med sig på fotbollsträning och de två äldsta kvarvarande barnen hittade ett uppsatt rep längre bort att leka med. Ja men kvar blev väl då plyschpapporna med ettåringen ( som liksom de övriga barnen hade namn tagna direkt från ålderdoms hemmet) och det var ju underhållning på hög nivå....Men när båda papporna började sjunga "lilla snigel akta dig..." fick jag nog och hörlurarna till min telefon åkte på ! Den falsk sjungna "lilla snigel" förbyttes till " I want out" med Helloween och jag kunde luta mig tillbaka igen. Men endast för att upptäcka att jag var så kissnödig så jag var tvungen att åka hem.
Jo men sol och bad är inte alltid så jädrans exotiskt som det låter.
Nu blir det sångrep resten av kvällen med Lovely Mia och Divan Kevin :)
Häpp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar