söndag 18 oktober 2009

En aktiv helg...passiv vecka?

Fredagen blev inte riktigt tjej kväll, men en trevligt sådan iallafall. Bella had ebjudit hem till sig och Sanna hade kommit från Götet. Vi snackade skit och drack vin i vanlig orning och hamnade, efter att fått höra att Bomull spelade Lasse Berghagen och Palace hade 5 pers, på Harry´s. Inte så roligt som det kan låta, jag tänker på er i Falun som inte har Harry´s längre, men det är inte riktigt samma grej i den här stan......Men vi gjorde det bästa av det och hade roligt!



Lördagen är ju slappdagen nummer 1 för mig. Måste plöja både Ghostwhisperer och Medium samt hinna med en lång prommis ( det blev till och med två), sen var vi bjudna till Jen. Hennes kusse Åsa var på besök (och för att hämta sin hund om hon nu fick med henne hem) och det var sällskaps spel som stod på agendan. Jen och Åsa var i samma lag, Seb och Sara och jag och Rikard. Ja men vi förlorade big time! Verkar som Sara och Seb hade en otrooooolig förståelse för varandras synonymer medan Åsa och Jen inte hade en susning om vad den andra menade. Jag och Rikard tyckte nog att vi förstod varandra bra men det ville liksom inte visa sig på spelplanen. Hur som helst mycket roligt och hysteriska skratt!








Måste bara också lägga in en bild på Folk Parken som var otroligt vacker idag när solen lyste mellan träd topparna. Löven är verkligen i alla färger just nu!


Kram och tack alla för en rolig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar