lördag 9 juli 2011

All together....

Nä fy skäms vad dålig jag är på att uppdatera! Men här kommer en liten sammanställning. I onsdags blev det en liten spontan AW med Karin på Cromet där vi fick sällsap av Isac. Sedan mötte vi upp Bekah på Harry´s, hemskt ställe.....det var 112:an vilket skulle kunna ha reklamslogan "kom ensam å gå hem med en brandman" för det verkade vara rena huggsexan på dom och man kunde tydligen fritt skirka ut " är du brandman?" så kom det en....Vi tyckte det var lite otäckt så vi gick hem. OBS! Dinosaurien är inte en gäst på Harry´s även om man kan tro det utan står på Flygelns tak i Industrilandskapet.
Så igår var det då första svängen av gratismusik i Norrköping. Vi har ju iår begåvats med en stad som har gratismusik på torgen hela sommaren, gärna samtidigt också..... Så Karin och Ida kom hem till mig och hängde på ballen en stund, sen gick vi ner till Munken in the Park där vi hann se Soundtracks of our lives. Verkligen bra! Men så fruktansvärt mycket folk. Är rädd för att den där festivalen får flytta till en större kostym.....
Efter detta så gick vi till Trägårn, vi kom inte in i öltältet för det var 100 m kö, med Kalle som vi hittade ensam och förvirrad i massorna. Där träffade vi också andra kända ansikten. Men sedan avslutade vi en sväng till Wasa. En trevlig kväll, å nu blir det lite sol och bad!



























































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar