söndag 25 december 2011

Vuxenjul i Persiska Palatset

Det blir EN bild, Kiki håller på att få ett PMS utbrott på den sega uppladdningen!!  Vuxenjul igår, med mamin och papin, farmor, faster, kusiner och respektive. Först lunch hemma på Persiska, sen gröt hos farmor med julklappsutdelning. Efter det körde vi den obligatoriska spelkvällen, som jag och Jon vann först, sen Gunilla och Maria. Trevligt!
Gjorde ett par reflektioner på fenomenet FB innan jag somnade, alla som tjatar om " sitter ni på FB och firar jul" hade ändrat sina statusar mest under julaftonen- det är okej att säga att man är lite ensam och vill ha sällskap. Sen är det tydligen inne att tacka varandra för julklapparna på FB??!! Undrar om dom vet att hälften av deras familjer inte har FB? Eller vill man bara tala om hur mycket saker man fått/ hur dyra julklappar man köpt?  Underbart med jul! Jag vågar inte ens räkna på hur mycket jag lagt på julklappar i år......:(
BTW ni som önskat er  en onepiece i julklapp; ni vet att det är väldigt få som kan pull that off utan att se ut som en flodhäst alt. elefant? Man blir liksom inte automatiskt söt för att man kryper in i ett heltätt fodral som gör dig totalt kurvlös! Även om din pojkvän köpt en sån till dig betyder inte att han vill se dig i den varje kväll utan för att han vill inte vara sämre än dom andra lättlurade pojkvännerna..... Idag blir det fäbo´n å sen hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar