tisdag 25 augusti 2009

Äntligen Amsterdam







Då var vi i Amsterdam! Lätt trött och lite stel i ryggen efter nattens hårda säng, dom hade lyxat till allt utom sängen, så bestämde vi att skippa rundturen i Hamburg och dra vidare till Holland och Amsterdam. Det är ändå en tur på typ 4 timmar så vi ville komma iväg.
En utvilad Audi stod och väntade på oss efter gårdagens fadäs som jag måste berätta om trots att det är pinsamt.....Vi åkte på Autobahn och plötsligt börjar det låta "flaffflaffflaff" om framhjulet! Shit är det punka, näää bilen känns inte konstig...nähä va f¤¤¤¤n är det då!!??
vi stannar bilen vid närmaste mack och kollar...inget synligt och inget kännbart och när vi åker igen hörs ingenting. Men så kommer det till och från men vi åker iaf.
Idag åker vi på dem gudsförgätna tyskvägen igen och upptäcker att i asfalten är det som små veck......gissa hur det låter när man kör på dom??? FLAFFLAFFFFLAFF!!!!
Skam! Misstro fina bilen sådär......
Nu har vi iallfall installerat oss på Hotell Linda....ja jag vet men det är inte ett SÅNT hotell, dock lägre standard än igår, men mjukare sängar ( som vibrerar om man stoppar 5 euro i en dosa,näää jag skojar) det är rent och har en fantstisk utsikt. Ett stort frågetecken är dock den bedrövliga trappan upp till vårt penthouse, eller trapp å trapp...mera en mattklädd stege.......
Mat har vi fått, pomme med majjo, som tydligen är nationalrätt och serveras till ALLT, även till mitt kyckling spett med jordnötsås. Och som att den smak krocken inte var nog så fick jag räkchips till oxå!
Nu lite drink på rummet och sen sömn för maaaaassor av sightseeing imorgon!
Tot straks! (ses snart)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar