lördag 13 november 2010

Det är dagarna efter som är sämre än dagarna före....

Fredag betyder bowling med jobbet, iallafall varannan, och det brukar vara en nice stund fram till 20.00 och sen hem i fredagssoffan. Men igår blev det andra planer. Efter en stor förlust mot ett lag som kryssade varenda ruta så beslöt Otto sig för att vi skulle dränka våra sorger i öl, vin, tequila! Det blev en tur ner till Highlander där jag bokstavligen blev dränkt i öl av Jonzon, som förlängde sin utgång med en timme i taget efter samtal hem till sambon. Där byggde vi broar med nyfunna vänner från Nyköping och fortsatte sedan till Hugos för lite ass shakeing på dansgolvet. Otroligt roligt och priset betalas idag i form av en huvudvärk from hell! Men jag är i tron om att Trocadero och soffhäng ska reparera skadan till imorgon.



































4 kommentarer:

  1. http://www.foleysny.com/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=45&Itemid=58

    SvaraRadera
  2. härliga bilder du:) jaha så det blev Hugos sen tur att ja stack hem blev rätt bakis ändå:) Lukta du mkt öl sen;)? skoj var det iallafall:)

    SvaraRadera
  3. Ja du missade en hel del, men du får vara med och leka längre nästa gång.... Närå jag stank bara som ett helt bryggeri, kul att du ville visa det nya sättet att skåla på.....NOT! :)Det var riktigt roligt och faktiskt värt varenda knackning från insidan av mitt huvud dagen efter.....

    SvaraRadera