onsdag 2 september 2009

Träning

Då var det gjort! Höstens första träningspass! Jag och Jen går tillsamans på Friskis ( hon smygstartade lite i måndags) och tänkte att vi tar det lite soft så vi kan gå imorgon.
Men dåååååååå, ja dåååå kanske man INTE,INTE, INTE ska välja det passet som en vis överpumpad,träningsnarkoman, och Svettis-Hitler leder!!!! My god!
Man kan säga att man hade mjölksyra när uppvärmningen var klar.......Varje höst är det likadant när den här härliga sommar fetman ska bort och man står i för trånga träningskläder, som för övrigt satt skitbra i våras, och känner sig som en lunchkorv i blydojor!
Och i mitten står det en överpeppad friskis ledare med pipig röst och skriker "kom igen" "bara 15 till" "lyft knäna högre", och det kan man ta, så länge det inte är HON!!!

Men det gick ju vägen och vi överlevde, trots att vi låg där på golvet högröda i ansiktet och svettades, trots att varför i-helvete-slutade -vi-träna- våras-tanken slog oss brutalt i fejan, och trots att Jen hade kraftig träningsvärk sen i måndags.

Varför kan dom inte planera bättre och ta halvalkoliserade,trötta-på-livet, en pizza-för-mycket-ledarna i början av terminen, vi skulle må så mycket bättre så......?
Det är ju kul,sen,då,senare...när vi tränat ett tag och lärt oss att läsa schemat bättre och inte gå på HENNES pass...eller ja inte förrän vi är på topp iallafall!
Kniip så hörs vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar