onsdag 3 mars 2010

Ha,ha,ha..irriterande!

Heeeelt sjukt! Idag ringde jag för att få komma och titta på bilen jag ville ha. Gissa vad han svarade: den blev såld igår! Ha,ha,ha,ha....det är ju helt sjukt, nu kan jag bara skratta åt eländet. Jag ska helt enkelt inte köpa bil av den där snubben! Men nu har min farbror hittat en annan som vi ska titta på i helgen då det blir en tripp till Falun.

Såna här saker är så irriterande och jag kan bli så fruktansvärt frustrerad. Precis som jag alltid blir på saker jag inte kan göra nåt åt..å ändå ar det alltid jag som säger : det man inte kan göra nåt åt är ingen idé att lägga energi på! Nä just det t e x......inkompetent personal som inte är min och jag inte kan avskeda, dåliga arbetsledare jag inte kan rubba på, statliga verk som gömmer sig bakom obegripliga paragrafer ( right Mary?), folk som inte använder blinkers eller ligger i mitt ass fastän det är svin halt och trafikljuset lyser rött tio meter längre fram, datorer som inte funkar och så min favorit folk som trycker på "ner" knappen på hissen när dom ska upp!!? Vad är det liksom???!
Ska man åka upp trycker man väl på "upp" och ska man ner trycker man på "ner", det är därför dom gjorde två knappar!! Jag frågade en kompis som tryckte på "ner" när vi skulle upp en gång och han svarade " men jag måste ju trycka ner hissen". Jahaaaaaa, men dåååå......när F¤%&#" N blev du synsk och kunde veta var hissjäkeln är då??! Åhhh sånt där kan jag bli så trött på.

Hände senast idag. Jag åker 7 våningar från garaget och upp till min lägenhet, och det är inte NASA som har installerat hissen .....alltså vill man upp och hem så fort som möjligt.
Då stannar den på entré plan och utanför står en indier med en kärra. "Going up?" Jag ville gå ut och rycka tag i den lille fan och skrika "I don´t care witch button you pushed , you´re going doooooown!"
Men istället suckade jag fram ett trugleende och sa " jag ska upp". Då hade ju han tryckt på "ner" knappen den lille sadisten, så jag loosade säkert 20 sek på det......ja det är lång tid när man vill hem! Men nu ska jag gå av frustrationen och min PMS på en prommis med Jen, och jag tänker ta trapporna!
XXX

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar